Järjestelmäkonsultti (laskutus- ja reskontratausta)

Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J0119-2442
Employment Type: Full Time

Position Description

Kiinteistötoimialan liiketoimintamme on kasvussa ja haemme lisävoimia asiakkaidemme konsultointi- ja tukipalveluiden tuottamiseen. Haemme olemassa olevaan tiimiimme laskutus ja reskontra-taustaista järjestelmäkonsulttia.

Järjestelmäkonsulttina toimit tiimin jäsenenä, joka auttaa kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa konsultoimalla kiinteistöhallinnan toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä ja laajentamista (Koki-tuote). Tarjoamme asiakkaillemme lisäksi Help desk -palvelua ja osallistut myös siihen yhdessä muiden konsulttiemme kanssa. Osaamisen kasvun myötä pääset myös osallistumaan kiinteistönhallintatuotteemme asiakasvetoiseen tuotekehykseen sekä uusien piirteiden testaamiseen. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä vastaamaan omista asiakkaista, joita hoidat kokonaisvaltaisesti ja itsenäisesti.

Toivomme että sinulla on aiempaa kokemusta laskutuksesta ja reskontran hoitamisesta. Tämän lisäksi on tärkeää, että otat vastuuta omasta työstä, haluat kehittyä ja oppia uusia asioita, olet oma-aloitteinen ja sinulla on aito kiinnostus asiakkaan liiketoiminnan hyvinvoinnista. Koulutamme sinut järjestelmien käyttöön.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:
• kokemusta kiinteistötoimialalta,
• kokemusta tai hyvää ymmärrystä laskutuksen ja reskontran hoidosta,
• Asiakaslähtöistä palveluasennetta,
• Sujuvaa suomen- sekä englanninkielentaitoa.

Lisäksi arvostamme:
• kykyä omaksua uusia asioita nopeasti,
• kokemusta Help Desk-työskentelystä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Taru Honkonen, Palvelujohtaja, +358 401 722 501.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested". Viimeinen hakupäivä on 17.03.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube
#LI-DNP

Skills

  • SQL
  • Microsoft Office365

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.