Service Manager, Global Technology Operations

Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J0119-2278
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Service Manager, Global Technology Operations

Nykyisen palvelupäällikkömme siirtyessä uusien tehtävien pariin, on haussa nyt Palvelupäällikkö infrapalveluita tuottavaan Global Technology Operations (GTO) -yksikköömme. GTO:n palvelut koostuvat infrastruktuuriin, sovelluskehitykseen ja liiketoimintaprosesseihin liittyvistä konesali- ja loppukäyttäjäpalveluista ja ratkaisuista.

Palvelupäällikkönä vastaat nimettyjen asiakkaiden asiakassuhteen ja palveluiden kehittämisestä sekä ohjaamisesta eri osapuolten kesken, kuten myös asiakkaalle tuotettavien palveluiden ja prosessien laadun ja toimivuuden varmistamista sopimusten mukaisesti.

Keskeinen osa toimenkuvasi on asiakassopimuksen talouden hallinta, palveluiden lisämyynti sekä palveluiden laadun seuranta ja raportointi.

Työskentelypaikkasi on pääkonttorimme Helsingin Pitäjänmäessä.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme


Sinulla on tehtävään sopiva AMK- tai yliopistotutkinto, jonka lisäksi olet oma-aloitteinen, työsi laatuun panostava ja ratkaisulähtöinen asiantuntija. Persoonana istut joukkoomme parhaiten olemalla avoin tiimipelaaja, joka kykenee toimimaan sujuvasti asiakasrajapinnassa.

Tämän lisäksi sinua auttaa menestymään:
• Aikaisempi kokemus asiakasrajapinnassa toimimisesta
• tuntemus infrapalveluista ja -liiketoiminnasta
• kyky johtaa ja kehittää asiakassuhdetta
• hyvät kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi

Äläkä huoli, mikäli et täytä kaikkia kriteerejä, sillä arvostamme ennen kaikkea myös positiivista, innostunutta ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työntekoon.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Riitta Hellgren, 050 344 3296.

Hae tehtävää viimeistään 3.3.2019 rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta I'm Interested.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.