Project Managers

Category: Project Management
City: Espoo, Uusimaa, Finland
Position ID: J0119-1912
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Project Managers

LTC-Otso tarjoaa mielenkiintoisen haasteen ja mahdollisuuden päästä luomaan uusia toimintamalleja voimakkaasti kehittyvällä toimialalla yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa. Tukena taustalla on CGI:n globaali osaaminen, menetelmät ja prosessit.

Haemme nyt Verkkopalvelu- sekä Eläke- ja Vakuutus –tiimeihimme Projektipäälliköitä, joilla on käytännön kokemusta sekä ketterien menetelmien, että perinteisen vesiputousmallin soveltamisesta.

Tässä roolissa tehtävänäsi on vastata projektien läpiviennistä ja koordinoinnista tehokkaasti sekä ammattimaisesti asetettujen tavoitteiden ja aikataulujen puitteissa.

Keskustelet luontevasti niin asiakkaan kuin teknisten asiantuntijoidemme kanssa ja osaat löytää hyviä kokonaisratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Keskeisiin tehtäviisi kuuluu myös projektin talouden seuranta, riskien ja muutosten hallinta sekä viestintä ja raportointi eri sidosryhmille.

Työskentelypaikkasi on toimipisteemme Espoon Tapiolassa.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Sinulla on innostunut ja aktiivinen ote tekemiseen sekä sitkeyttä ja päättäväisyyttä projektien läpiviemiseen. Henkilönä olet sosiaalinen sekä järjestelmällinen ja ymmärrät asiakasnäkökulman.

Siedät hyvin painetta, pystyt priorisoimaan tehtäviä sekä toimimaan rakentavasti myös vaativissa vuorovaikutustilanteissa. Hahmotat nopeasti kokonaisuuksia ja kykenet viemään asiat vastuullisesti loppuun asti sovittujen tavoitteiden mukaisesti.

Tämän lisäksi sinua auttaa menestymään:
• muutaman vuoden kokemus Projektipäällikön tehtävistä
• käytännön kokemus ja soveltavaa osaamista ketteristä menetelmistä (Scrum, Kanban, SAFe, DevOps) ja/tai vesiputousmallista
• projektinhallintamenetelmien tuntemus
• sujuva kommunikointi niin suomeksi kuin englanniksikin
• tehtävään soveltuva AMK- tai yliopistotutkinto.

Eikä meitä haittaa jos sinulla on myös:
• käytännön kokemusta projektien läpiviennistä
• teknistä ymmärrystä sovelluskehityksestä ja integraatioista (mm. Java, Angular, REST, JavaScript, MainFrame-ympäristön tuntemus),
• kokemusta vakuutus- ja finanssitoimialalta,
• projektinhallinnan (IPMA tai vastaava), Scrum Master, Product Owner –sertifikaatit

Äläkä huoli, mikäli et täytä kaikkia kriteerejä, sillä arvostamme ennen kaikkea myös positiivista, innostunutta ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työntekoon.

Tarjolla on mielenkiintoinen rooli finanssitoimialalla, jossa pääset kartuttamaan kokemustasi vaativissa asiakasprojekteissa.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Jarkko Lehto, Palvelujohtaja, Verkkopalvelut: 040 8650 300, tai
Riitta Routio, Palvelujohtaja, Eläke- ja vakuutuspalvelut: 040 571 5322.

Hae tehtävää viimeistään 28.2.2019 rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.