Android/iOS Developer

Category: Development/Engineering
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J0119-1432
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 73 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Android/iOS Developer

Haluaisitko tulevaisuudessa työskennellä mobiilipalveluihin erikoistuneessa tiimissä? Markkinassa meidät tunnistetaan Suomen osaavimpana mobiiliratkaisujen toimittajana (Gartner, 2017).

Teemme mielenkiintoisia mobiiliratkaisuja natiivi- sekä hybridi/selainpohjaisina ja haemme nyt Android/iOS Developereita, joilla on aiempaa kokemusta natiiveista mobiiliteknologioista tai aito halua oppia niitä.

Tässä roolissa tulet toimimaan tiiviisti osana ketterää tiimiä, rakentaen ja ylläpitäen moderneja digitaalisia palveluita. Roolisi vastuualueet ja päätehtävät koostuvat määrittelystä ja suunnittelusta, Ohjelmistokehityksestä ja testauksesta sekä konsultoinnista.

Olemme innovatiivinen ja dynaaminen tiimi, työskentelemme ketterin menetelmin ja meillä on hyvä tekemisen meininki. Tiimityytyväisyytemme on huippuluokkaa ja tässä porukassa on helppo viihtyä. Yhdistämme toiminnassamme ison organisaation tuomat mahdollisuudet ja vakauden, mutta päivittäinen työmme muistuttaa enemmän Startup-tekemistä.

Työskentelypaikkasi on Helsinki.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät: Pääset haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Sinua auttaa menestymään kanssamme:

- Natiivi-mobiiliteknologioiden osaaminen (esim. Kotlin/Java tai Swift/Objective-C)
- Bäkkäri: Node/Java/Spring
- Rajapinnat: SOA/RESTful APIs

Eduksesi katsotaan lisäksi tuntemus ketteristä menetelmistä.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/ura viimeistään 28.2.2019 sivun pohjalla olevan I´m interested - painikkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen mahdollisimman pian.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.