IAM Architect

Category: Architecture
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J0119-1398
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 73 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

IAM Architect

Haussa on nyt kokenut identiteetin- ja pääsynhallinnan (IAM) arkkitehti yhteen Suomen merkittävimmistä IAM-projekteista.

Päätehtäväsi on toimia IAM-teknologioiden käyttöönottoprojektien vastaavana arkkitehtina. Suurimmaksi osaksi teet työtäsi suoraan asiakkaiden kanssa jotka ovat pääsääntöisesti suuria suomalaisia yrityksiä pääkaupunkiseudulla.

Työskentelypaikkasi on ensisijaisesti Helsinki.


Sinua auttaa pärjäämään kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla vähintään viiden vuoden kokemus tietoturvakonsultin tai -asiantuntijan tehtävistä. Korkeakoulututkinto luetaan eduksesi, mutta tärkeintä on kokemuksesi aiemmista IAM-arkkitehtitoimista tai -konsultoinnista.

Teet työtäsi innovatiivisesti, pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Paneudut projekteihisi asiantuntemuksella ja ratkaisukeskeisesti, etkä jäädy isojenkaan haasteiden edessä. Toimit tottuneesti sekä ketterissä että perinteisempien mallien projekteissa.

Sinulla on hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot ja työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Kykenet hahmottamaan ja hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia sekä dokumentoimaan ja esittämään ne.

Hallitset jonkin IAM-teknologian (esim. Oracle-, CA-, Efecte- tai Microsoft) ja sinulla on siinä arkkitehtuuritason soveltamiskyky.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät: Pääset haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Director, Consulting Services, Pasi Pesonen: +358 400 701101.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta I'm Interested.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.