Director Consulting Services

Category: Leadership and Management Roles
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J0119-1010
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Tule mukaan kehittämään yhteiskuntaamme! Etsimme johtajaa valtiohallinnon asiakkuudesta vastaavalle tiimillemme. Työskentelet tehtävässä läheisesti Helsingissä sijaitsevan asiakkuuden parissa; tavoitteenasi ylläpitää, kehittää sekä laajentaa suhteita. Nykyinen palveluarvosanamme asiakkailta on 9/10. Toimit samalla laajan asiantuntija-tiimin esimiehenä ja vastaat, että ihmiset voivat hyvin ja että projektit pyörivät odotetusti. Tukenasi sinulla on iso joukko vertaisia, sekä muita asiantuntijoita ympäri CGI:n organisaatiota.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mukaan erittäin mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla
• nälkää tulokselliseen johtamiseen
• ymmärrystä julkishallinnollisten organisaatioiden toiminnasta ja tavoitteista
• riittävää teknistä ymmärrystä, jotta voit johtaa IT-projektien toimeenpanoa
• innostavaa, tiimin sytyttävää johtamistapaa
• kokemusta etäryhmien johtamisesta
• näyttöä ja soveltuvaa koulutustaustaa (AMK tai yliopistotasoinen) yllä mainituille
• erinomaiset suomen kielen, sekä hyvät englannin kielen taidot

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaisin ja keskiviikkoisin 13-17 Jari Niemi, Vice President Consulting Services, +35840 1722 135.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää viimeistään 28.2.2019.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.