Dynamics-päivä 2017

CGI:n Microsoft Dynamics -päivä

Liiketoiminta siirtyy entistä nopeammin virtuaalimaailmaan. Tuotannossa hyödynnetään yhä enemmän yhteisöllisyyttä ja IoT tuo älyä fyysisiin tuotteisiin ja ympäristöihin. Syntyy täysin uusia digitaalisia tuotteita ja palveluita. Teknologiat, kanavat ja päätelaitteet jäävät taustalle - keskiössä ovat inhimillisyys, helppous, muutos ja kasvu.

Aika: 25.10.2017 klo 8:30 - 15
Paikka: Hotelli 
Scandic Park, Helsinki

"Tulevaisuuden työyhteisöiltä vaaditaan ihmiskeskeisyyttä"

Tapahtuman avaa toimitusjohtajamme Tapio Volanen ja asiakaspuhujina ovat mm. Jari Hammar, CIO, Martela Oyj: Liiketoiminnan ketterä muutos - kokemuksia New Business Platform -muutoshankkeen läpiviennistä, Heikki Myllyniemi, CIO, Suomen Punainen Risti, Veripalvelu: Vein-to-Vein - veren matkan digitalisoiminen muiden toimialojen parhaita käytäntöjä hyödyntäen sekä Sten Smeds, IT Project Portfolio Manager, Viking Line Abp: Kanta-asiakkuusjärjestelmän uudistamishanke. Aivotutkija, kognitiopsykologi Katri Saarikiven päivän päättävän puheenvuoron teemana on: Tunteet, empatia ja digitaalinen maailma.

Päivä tarjoaa kokonaisuudessaan noin 15 mielenkiintoista asiantuntija- ja asiakaspuheenvuoroa sekä tapahtumatorin täynnä nähtävää ja koettavaa. 

Sinulla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan näkemään ja kokemaan, miten ideasta luodaan palvelu - viikossa. Service Sprintin etenemistä seurataan Dynamics -päivän viestinnässä ja tulokset esitellään tapahtumassa lokakuussa. Lue lisää Service Sprintistä ja ilmoita yrityksesi mukaan!

---

Ilmoittautuminen Dynamics -päivään on käynnissä - tule hakemaan uusimmat ideat oman yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen!

Ilmoittaudu tästä