Dynamics-päivä 2017

CGI:n Microsoft Dynamics -päivä

Liiketoiminta siirtyy entistä nopeammin virtuaalimaailmaan. Tuotannossa hyödynnetään yhä enemmän yhteisöllisyyttä ja IoT tuo älyä fyysisiin tuotteisiin ja ympäristöihin. Syntyy täysin uusia digitaalisia tuotteita ja palveluita. Teknologiat, kanavat ja päätelaitteet jäävät taustalle - keskiössä ovat inhimillisyys, helppous, muutos ja kasvu.

Aika: 25.10.2017 klo 8:30 - 15
Paikka: Hotelli 
Scandic Park, Helsinki

"Tulevaisuuden työyhteisöiltä vaaditaan ihmiskeskeisyyttä"

Tapahtuman avaa toimitusjohtajamme Tapio Volanen ja asiakaspuhujina ovat mm. Jari Hammar, CIO, Martela Oyj: Liiketoiminnan ketterä muutos - kokemuksia New Business Platform -muutoshankkeen läpiviennistä, Heikki Myllyniemi, CDO, Suomen Punainen Risti, Veripalvelu: Vein-to-Vein - veren matkan digitalisoiminen muiden toimialojen parhaita käytäntöjä hyödyntäen sekä Sten Smeds, IT Project Portfolio Manager, Viking Line Abp: Kanta-asiakkuusjärjestelmän uudistamishanke. Kansainvälisen tuulahduksen tapahtumaan tuo norjalainen Petter RuudCIO, Astrup Fearnley: Ingredients of a successful Dynamics 365 project. Päivän päättää aivotutkija Minna Huotilaisen ihmisälyä ja koneälyä käsittelevä puheenvuoro. 

Päivä tarjoaa kokonaisuudessaan noin 15 mielenkiintoista asiantuntija- ja asiakaspuheenvuoroa sekä tapahtumatorin täynnä nähtävää ja koettavaa. 

Dynamics -päivän ilmoittautuminen on päättynyt, mutta voit seurata tapahtumaa streamattuna tilaamalla streamauslinkin. Tule hakemaan uusimmat ideat oman yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen!