Tuomo Pursiainen

#uusibisnes lennättää sinut tekoälyn ja robotiikan maailmaan

Tekoäly, robotiikka ja automatisaatio ovat sanoja, jotka tuntuvat olevan kaikkien huulilla. Tiedätkö sinä, mitä kaikkea niillä oikeasti voi tehdä ja millaisia mahdollisuuksia ne tarjoavat liiketoiminnalle? Keskusteluohjelma #uusibisnes avaa älykkään automaation toteutuksia ja tulevaisuudennäkymiä kaikille aiheista kiinnostuneille.

15.5. starttasi uusi keskusteluohjelma, jossa keskustellaan rennossa hengessä asiantuntijoiden kesken uusien teknologioiden tarjoamista mahdollisuuksista liiketoiminnalle. Aiheet pyörivät tekoälyn, ohjelmistorobotiikan ja automaation teemoissa - VR:ää, AR:ää ja IoTia unohtamatta.

Rupattelutuokioon osallistuu alan asiantuntijoita, jotka innostuvat uudesta bisneksestä ja uusimmista vimpaimista. Käymme läpi oikeita käytännön casejä ja visioimme tulevaa. Tarjoamme katsojille uusia ideoita ja ajatuksia sekä innostamme uusien liiketoimintaa kehittävien teknologioiden käyttöönottoon.

 

openTarjoamme katsojille uusia ideoita ja ajatuksia sekä innostamme uusien liiketoimintaa kehittävien teknologioiden käyttöönottoonclose

 

 

Uudet kujeet kahden viikon välein

Kevään ja kesän aikana tulemme käsittelemään mm. sitä, mihin tekoälyä käytetään ja miksi siitä pitäisi olla kiinnostunut. Juttelemme myös siitä, miten robotiikkaa voidaan hyödyntää liiketoiminnassa ja miten uuden teknologian avulla voidaan luoda uutta liiketoimintaa. Lisäksi sukellamme yksittäisten teknologioiden maailmaan ja innostumme todellisista caseistä.

Alle puolen tunnin mittaiset #uusibisnes-jaksot ilmestyvät kahden viikon välein, ja voit halutessasi ennakkotilata jaksot meiliisi. Saat ne siten katsottavaksi suoraan leikkauspöydältä, uunituoreena. Ohjelman katselu on ilmaista ja tarjoaa sinulle ainutlaatuisen ja raikkaan tavan pitää itsesi ajan tasalla.

Haluatko saada uusia ja tuoreita ideoita uusien teknologioiden hyödyntämiseen? Tilaa jaksot jo nyt sähköpostiisi ja ja saat ensimmäisenä tiedon, miten uudet teknologiat mullistavat bisneksen tekemisen!

Innostaako aihe? Lue lisää:

Blog moderation guidelines and term of use