Sovellusautomaatio

Sovellusautomaatio

Lataa automaatio-opas

Automatiikka, robotiikka, sovellusautomaatio. Sanat, jotka ovat jatkuvasti kaikkien huulilla. Mutta kannattaako sinun organisaatiossasi tehtäviä työtehtäviä automatisoida? Mikä oikeastaan on ero automatiikan, sovellusautomatiikan ja robotiikan välillä? Mistä ihmeestä automaatioprosessissa tulisi lähteä liikkeelle?

Lataa Johtajan opas: Poista organisaatiosi laatu- ja aikasyöpöt automatisoitujen työnkulkujen avulla. Tämän oppaan avulla tunnistat arjen rutiinit, joiden automatisoinnista saat parhaat hyödyt!

Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi käytetään markkinointitarkoituksiin. Jos sinulla on kysymyksiä käsittelyyn liittyen, haluat poistaa tai korjata markkinointitarkoituksiin käytettäviä tietojasi, lähetä viesti osoitteeseen support.crm.fi@cgi.com. Sinulla on oikeus vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn, katso tarkemmat tiedot tietosuojaselosteestamme. Lähetä pyyntösi osoitteeseen gdpr.fi@cgi.com. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme. Tapauksista, joissa CGI ei käsittele pyyntöäsi asianmukaisesti, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.