Tietoturva ja turvallisuus

Artikkelit

Tietoturva ja turvallisuus
Artikkelit
Otsikko / Tiivistelmä Lataa PDF Sivumäärä / tiedoston koko
Kyberpuolustus ei toimi ilman yhteispeliä

Suomessa yhteiskunnan toimivuus kyberuhkien ristitulessa on varmistettu kansainvälisesti ainutlaatuisella tavalla. Kansallinen kyberturvallisuus perustuu luottamukseen, monitasoiseen yhteistyöhön ja verkostoitumiseen.

Lue lisää
Ratkaisu-lehti 1/2016 lähestyy digitalisaatiota käytännönläheisesti

Ratkaisu-lehdessä 1/2016 lähestymme digitalisaatiota käytännönläheisesti: mitä se tarkoittaa yhteiskunnalle, yrityksille ja meille yksilöinä.

Lue lisää
Kyberturvaa kellon ympäri

CGI:n uudessa kyberturvallisuuskeskuksessa iskujoukko valvoo ympäri vuorokauden yhtiön asiakkaiden toimintaympäristöä kyberturvallisuusriskien varalta ja ratkoo ongelmia jos niitä löydetään.

Lue lisää
Kybervakuutus kotimaasta

Tärkeintä kybervahingon sattuessa on saada tilanne nopeasti ja oikealla tavalla haltuun. Pohjola Vakuutus tarjoaa suurasiakkailleen kybervakuutusta yhteistyössä CGI:n kanssa.

Lue lisää
Kybertaito tuli Puolustusvoimiin

Digitaalinen teknologia on olennainen osa Puolustusvoimien kyberuhkiin varautumista. CGI on ollut mukana luomassa kyberteknologiaa ja -prosesseja.

Lue lisää
UPM:n aikamatka digimurroksessa

UPM pisti turvallisuusjärjestelmänsä uusiksi ja se kannatti.

Lue lisää
Tunnista ja hallitse kyberriskit

Kyberuhkien torjumiseen tarvitaan osaamista. Kyberturvallisuudesta vastaava johtajajamme John Proctor kertoo, mitä yritysten tulee huomioida kyberturvallisuutensa parantamiseksi.

Lue lisää
Tabletti työpöydällä?

Organisaatioiden on linjattava suhteensa älylaitteisiin, sillä muuten tietoturvan varmistaminen on vaikeaa. 

Lue lisää
Kybermaailman uhat - paluuta entiseen ei ole

Palvelunestohyökkäykset, tietomurrot ja käyttäjien oma huolimattomuus aiheuttavat digitalisoituneessa maailmassa yrityksille vuosittain miljoonien eurojen lisäkustannukset.

Lue lisää