Pankki ja vakuutus

Artikkelit

Pankki ja vakuutus
Artikkelit
Otsikko / Tiivistelmä Lataa PDF Sivumäärä / tiedoston koko
CGI Suomelle uusi toimitusjohtaja

CGI Suomen toimitusjohtajana aloittavalla Leena-Mari Lähteenmaalla on laaja kokemus IT-alasta Suomessa ja kansainvälisesti. Viime vuodet hän on johtanut CGI:n pohjoismaisia ulkoistus- ja infrapalveluja.

Lue lisää
Ratkaisu-lehti 2/2018 – Tekoäly tuli jo

Tässä numerossa keskitymme nykyhetken merkittävimpään muutosajuriin: tekoälyyn ja edistyneeseen analytiikkaan. Q&A-haastattelussa asiantuntijamme Samu Paajanen muistuttaa, että tekoäly ei ole jotain tulossa olevaa. Se tuli jo. Siksi kysymys kuuluukin nyt, onko se tullut jo teille?

Lue lisää
Ratkaisu-lehti 1/2018 - Älyä, automatiikkaa ja ennustettavuutta

Tässä lehdessä tutusutmme, miten muutosvalmius on eri toimialoilla kypsynyt kiihtyväksi toiminnan uudistamiseksi esimerkiksi Allerissa, Wärtsilässä, Valmetissa, Mehiläisessä ja VR:ssä. 

Lue lisää
Ratkaisu-lehti 3/2017 on omistettu 100-vuotiaan Suomen tulevaisuudelle

Tässä lehdessä katsomme, miten digitalisaatio tekee Suomesta vieläkin paremman ja kilpailukykyisemmän. Siitä ajatuksiaan avaavat haastattelemamme vaikuttajat yhteiskunnan eri osa-alueilta sekä omat asiantuntijamme.

Lue lisää
LähiTapiolan bonuslaskurista tuli autoilijoiden suosikki

Bonuslaskuri ja uudet autovakuutustuotteet kaksinkertaistivat LähiTapiolan verkkopalvelun kävijämäärät edellisvuoden vastaavaan aikaan verrattuna. Uusasiakasmyynti kasvoi noin kolmanneksen. 

Lue lisää
Ohjelmistorobotiikka auttaa hiomaan OP:n prosesseja
Lue lisää
Ratkaisu-lehti 2/2017 - digitalisoinnin tehonyrkki

Tässä numerossa kerromme esimerkkejä CGI Nextin palvelualueilta: asiakaskokemuksen kehittämisestä, työntekijäkokemuksen parantamisesta, tiedolla johtamisesta ja analytiikasta sekä tuottavuuden nostamisesta.

Lue lisää
Noin miljardin euron investointiloikka – Miten digiaika muuttaa Nordeaa

Nordean ­tavoitteena on jatkaa 2020-luvullakin vahvana asiakaslähtöisenä ja kilpailukykyisenä pankkina rakentamalla laaja ekosysteemi, jonka avulla se voi tarjota asiakkailleen monipuolisia palveluja.

Lue lisää
Ratkaisu-lehti 1/2017 – Run, Change, Grow

Tässä lehdessä Ratkaisu-tapahtuman puhujamme raottavat verhoa siihen, miten heillä johdetaan IT:tä, muutosta ja kasvua.

Lue lisää
Ratkaisu-lehti 3/2016 - Digi muuttaa myös kotipesää

Tässä lehdessä kerromme, miten digitalisaatio vaikuttaa asiakkaidemme ydintoimintoihin ja työn tekemiseen toiminnanohjauksen, taloudenohjauksen, henkilöstöhallinnon ja asiakkuuksien hallinnan näkökulmista.

Lue lisää
Bittiputaalta digirevoluutioon

Tekesin Pekka Sivonen uskoo yhteistyöhön, jossa ovat mukana kunnat,
kansalaiset, start-upit ja suuret IT-talot.

Lue lisää
Ratkaisu-lehti 2/2016 esittelee innovaatioita

Tässä numerossa kerromme esimerkkejä uuden luomisesta. Miten erilaiset organisaatiot kehittävät uusia palveluja ja liiketoimintaa, hyödyntävät tietoa pääomana ja rakentavat vahvaa palvelukokemusta asiakkailleen.

Lue lisää
Esko Valtaoja: tieto ratkaisee

"Talouskasvua luo pääasiassa tieto, joka tuottaa uusia ajatuksia, keinoja ja keksintöjä", toteaa Esko Valtaohja, emeritusprofessori, CGI:n Ratkaisu-lehdessä.

Lue lisää
Ratkaisu-lehti 1/2016 lähestyy digitalisaatiota käytännönläheisesti

Ratkaisu-lehdessä 1/2016 lähestymme digitalisaatiota käytännönläheisesti: mitä se tarkoittaa yhteiskunnalle, yrityksille ja meille yksilöinä.

Lue lisää
Kyberturvaa kellon ympäri

CGI:n uudessa kyberturvallisuuskeskuksessa iskujoukko valvoo ympäri vuorokauden yhtiön asiakkaiden toimintaympäristöä kyberturvallisuusriskien varalta ja ratkoo ongelmia jos niitä löydetään.

Lue lisää
Innovaatioita yhdessä rakentaen

CGI:n Digital Spark -ajatuskiihdyttämö tarjoaa uuden tavan innovoida, millaisia mahdollisuuksia digitalisaatio avaa eri toimialoilla yritysten ja organisaatioiden liiketoiminnan kehittämiseen.

Lue lisää
Kybervakuutus kotimaasta

Tärkeintä kybervahingon sattuessa on saada tilanne nopeasti ja oikealla tavalla haltuun. Pohjola Vakuutus tarjoaa suurasiakkailleen kybervakuutusta yhteistyössä CGI:n kanssa.

Lue lisää
Molempi parempi ulkoistamalla

OP-ryhmässä IT:tä ylläpidetään perinteisillä korkean laadun menetelmillä ja kehitetään ketterällä SAFe-mallilla. Lue lisää CGI:n Ratkaisu-lehdestä.

Lue lisää
Ratkaisu-lehti 3/2015 pureutuu globaaleihin trendeihin

Asiakashaastatteluiden perusteella on ollut tunnistettavissa viisi trendiä, jotka puhuttavat asiakkaitamme ympäri maailman: asiakkaan odotusarvon kasvattaminen, digitalisaatio, kyberturvallisuus, kustannuspaineet ja sääntelyn noudattaminen. Ratkaisu-lehdessä 3-2015 pureudumme näihin teemoihin.

Lue lisää
Tehokkuutta testausautomaatiolla

Lähivakuutus- ja Tapiola-ryhmien fuusion seurauksena yritysten erillisiä henkilöasiakkaiden vahinkovakuutusjärjestelmiä ryhdyttiin integroimaan yhdeksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Samalla tunnistettiin tarve regressiotestauksen kehittämiselle.

Lue lisää
Merkillinen maailma - haastattelussa Risto Linturi

Tulevaisuudentutkija ja teknologiavaikuttaja Risto Linturi vie Ratkaisu-lehden lukijan vuoteen 2024. Hyppää kyytiin.

Lue lisää
Ketteryydelle on kysyntää

Ketterien menetelmien kysyntä lisääntyy jatkuvasti niin Suomessa kuin maailmalla. Ostajat osaavat paremmin kilpailuttaa ketterää tekemistä sitä mukaa kuin ymmärrys siitä lisääntyy, sanoo CGI:n ketterien menetelmien konsultti Virpi Rowe.

Lue lisää
Kohti kestävää liiketoimintaa

Kestävästä kehityksestä on yrityksissäkin puhuttu kymmeniä vuosia. Eteenpäin mennään, vähitellen.

Lue lisää
CGI tähtää päästöttömämpään liiketoimintaan

Yritysvastuu on yksi CGI:n avainarvoista. Vuonna 2010 CGI Suomi päätti osallistua aktiivisesti yhteisiin päästövähennystalkoisiin ja asetti tiukan päästötavoitteen.

CGI tähtää päästöttömämpään liiketoimintaan 1 / 465 KB
Tunnista ja hallitse kyberriskit

Kyberuhkien torjumiseen tarvitaan osaamista. Kyberturvallisuudesta vastaava johtajajamme John Proctor kertoo, mitä yritysten tulee huomioida kyberturvallisuutensa parantamiseksi.

Lue lisää
Työeläkeyhtiö Elo: uudessa vara parempi

Työeläkeyhtiö Elossa hymy on herkässä, sillä uusi työeläkkeidenhoitojärjestelmä toimii hienosti. 

Lue lisää
Location Intelligence - sijaintitieto liiketoiminnan draiverina

Suurin osa ihmisistä hyödyntää karttoja arjessaan; käytetään navigaattoria, tarkastetaan bussin reitti, etsitään ravintolaa tai huoltoasemaa. Paikkatietoa hyödynnetään ongelmanratkaisussa myös liike-elämässä.

Lue lisää
Palvelumuotoilu kiehtoo ja pelottaa

Päätään viime vuosina nostanut palvelumuotoilu on tuonut luovat ja visuaaliset toimintatavat virkamies- ja palvelunkehitystyöhön.

Lue lisää
Tieto-Tapiola ja CGI tekivät aiesopimuksen ICT-palveluyrityksen perustamisesta

Yhtiön tarkoituksena on tuottaa ja kehittää Lähivakuutus- Tapiola-ryhmään kuuluville yhtiöille ICT-palveluja.

Lue lisää
CGI:stä Microsoftin vuoden kumppani 2012

Tunnustus perustuu CGI:n kykyyn kehittää ja tuottaa asiakkaille innovatiivisia Microsoft-teknologiaan perustuvia ratkaisuja ja palveluja.

Lue lisää
Verkkopalkka on ekologinen ja kustannustehokas valinta

Palkansaajan tietoturvallinen käyttöliittymä on verkkopankki. Omaa palkkalaskelmaa voi katsoa missä ja milloin tahansa verkon välityksellä.

Lue lisää
Tabletti työpöydällä?

Organisaatioiden on linjattava suhteensa älylaitteisiin, sillä muuten tietoturvan varmistaminen on vaikeaa. 

Lue lisää
Tavoitteena 95 prosentin onnistuminen

Sopimus on onnistunut vasta sitten, kun sekä asiakas että toimittaja ovat tyytyväisiä. CGI:ssä on vahva tahtotila parantaa työn laatua ja nostaa projektien onnistumisprosentti 95:een.

Lue lisää
Neljä ratkaisua projektin onnistumiseen

Neljä yleisintä syytä sopimusten epäonnistumiseen ja miten CGI ratkaisee niihin liittyvät haasteet.

Lue lisää
Kybermaailman uhat - paluuta entiseen ei ole

Palvelunestohyökkäykset, tietomurrot ja käyttäjien oma huolimattomuus aiheuttavat digitalisoituneessa maailmassa yrityksille vuosittain miljoonien eurojen lisäkustannukset.

Lue lisää