Kunnat ja valtio

Kunnat ja valtio

Aineistot

Uutiset

CGI toimittaa cleantech-yritys Visedolle pilviratkaisun liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen digitalisointiin

Valmistavan teollisuuden cleantech-yritys Visedo valitsi pilvipohjaisen MS Dynamics365 -ratkaisun liiketoimintansa ydinjärjestelmäksi. Toteutettava pilviratkaisu on laajuudessaan ensimmäinen Suomessa ja sen toimittaa IT-palveluyhtiö CGI.

Asiakasesimerkit

Pegasos Mukana –optimointi tuo lisää aikaa asiakastyöhön ja helpottaa työnjohtoa

Järvenpään kaupunki otti päivittäisen johtamisen tueksi Pegasos Mukana –toiminnanohjausjärjestelmään saumattomasti integroidun työtehtävien optimointitoiminnallisuuden. Kun liikkumiset, osaaminen ja omahoitaja-aika on optimoitu, jää hoitajille enemmän aikaa asiakastyöhön.

Artikkelit

Ratkaisu-lehti 2/2017 - digitalisoinnin tehonyrkki

Tässä numerossa kerromme esimerkkejä CGI Nextin palvelualueilta: asiakaskokemuksen kehittämisestä, työntekijäkokemuksen parantamisesta, tiedolla johtamisesta ja analytiikasta sekä tuottavuuden nostamisesta.

Esitteet

Data-analytiikka: tiedosta ymmärrykseksi visualisoinnin avulla

Dataa on yhä enemmän ja se on yhä monimuotoisempaa. Sitä kerätään ja raportoidaan, mutta riittääkö se? Miten data muutetaan ymmärrykseksi? Data-analytiikalla tieto visualisoidaan näkyväksi, yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Se näyttää trendin ja toimenpiteitä vaativat tapahtumat. Mallinnuksella ja ennusteilla ymmärrystä voidaan syventää entisestään. 

Videos

Vantaan kaupunki sujuvoitti käyttäjien digiarkea

CGI toimitti Vantaan kaupungille ITSM-toiminnanohjausjärjestelmän päälle räätälöidyn MyIT-portaalin. Toteutuksessa hyödynnettiin ketteriä menetelmiä mahdollistaen nopeat tuotokset, ilman virheitä. ISMO:ksi nimetty portaali tarjoaa käyttäjille helpon tavan hoitaa IT-palveluihin liittyviä tarpeita ja seurata niiden etenemistä.