CGI - Uutiset

Aineistot

Uutiset

CGI toimittaa cleantech-yritys Visedolle pilviratkaisun liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen digitalisointiin

Valmistavan teollisuuden cleantech-yritys Visedo valitsi pilvipohjaisen MS Dynamics365 -ratkaisun liiketoimintansa ydinjärjestelmäksi. Toteutettava pilviratkaisu on laajuudessaan ensimmäinen Suomessa ja sen toimittaa IT-palveluyhtiö CGI.

Artikkelit

HANAA! – Case Raisio SAP S/4 HANA

Raisio otti Suomessa ensimmäisenä käyttöönsä SAP S/4HANAn. Lue Sanna Varjon kirjoituksesta miten projekti vietiin onnistuneesti maaliin.

Tapahtumat

ICT Forum 12.–13.10.2017

ICT FORUM 12.-13.10.2017 Tampere-talolla. Tänä vuonna entistä toimialakohtaisemmat sisällöt. Luvassa on yhteistä ohjelmaa, verkostoitumista, demoja, ratkaisuklinikka ja paljon muuta.

Esitteet

CGI eSign

CGI eSign on ratkaisu, jolla allekirjoitat sopimukset, pöytäkirjat, hakemukset ja muut asiakirjat sähköisesti. Allekirjoittaminen on ketterää ja virheetöntä, työvaiheet tehostuvat ja manuaalinen työ vähenee. Säästät työaikaa jopa 90 % perinteiseen tapaan verrattuna.

White Papers

Digitalisaatio kestävän kehityksen vauhdittajana – Tutkimus suomalaisista organisaatioista

Suomalaisten päättäjien mielestä kustannussäästöt, maine ja lainsäädäntö ovat organisaatioiden tärkeimmät kestävän kehityksen motivaatiotekijät. Yli 90 prosenttia päättäjistä pitää digitalisaatiota avainkeinona kestävän kehityksen edistämisessä. Digitalisaatiolla voi edistää kestävää kehitystä esimerkiksi etätyön, sähköisten prosessien, energiankulutuksen optimoinnin, toimitusketjujen hallinnan ja uusien innovaatioiden kautta.

Videot

Vantaan kaupunki sujuvoitti käyttäjien digiarkea

CGI toimitti Vantaan kaupungille ITSM-toiminnanohjausjärjestelmän päälle räätälöidyn MyIT-portaalin. Toteutuksessa hyödynnettiin ketteriä menetelmiä mahdollistaen nopeat tuotokset, ilman virheitä. ISMO:ksi nimetty portaali tarjoaa käyttäjille helpon tavan hoitaa IT-palveluihin liittyviä tarpeita ja seurata niiden etenemistä.