CGI - Uutiset

Aineistot

Artikkelit

Ruoka on liian hyvää hukattavaksi – Hävikille loppu tehokkaalla toiminnanohjauksella

On arvioitu, että kaikkiaan  maailman ruoasta 25-30 % päätyy roskiin. Osa ruoasta jää maahan, osa matkalle, osa myymättä kauppaan tai ravintolaan. Kuusi prosenttia ostetusta ruoasta päätyy syömäkelpoisena roskiin,  samoin joka kymmenen vihannes tai hedelmä. Mitä CGI tekee ruokahävikin pienentämiseksi?

Esitteet

CGI eSign

CGI eSign on ratkaisu, jolla allekirjoitat sopimukset, pöytäkirjat, hakemukset ja muut asiakirjat sähköisesti. Allekirjoittaminen on ketterää ja virheetöntä, työvaiheet tehostuvat ja manuaalinen työ vähenee. Säästät työaikaa jopa 90 % perinteiseen tapaan verrattuna.

White Papers

Digitalisaatio kestävän kehityksen vauhdittajana – Tutkimus suomalaisista organisaatioista

Suomalaisten päättäjien mielestä kustannussäästöt, maine ja lainsäädäntö ovat organisaatioiden tärkeimmät kestävän kehityksen motivaatiotekijät. Yli 90 prosenttia päättäjistä pitää digitalisaatiota avainkeinona kestävän kehityksen edistämisessä. Digitalisaatiolla voi edistää kestävää kehitystä esimerkiksi etätyön, sähköisten prosessien, energiankulutuksen optimoinnin, toimitusketjujen hallinnan ja uusien innovaatioiden kautta.

Videot

Optimoinnilla Loimaan kotihoidon työvuorosuunnittelu sujuvammaksi

Loimaan kotihoidon käytössä on ollut useamman vuoden CGI:n Kotihoito Mukana -mobiiliratkaisu. Uuden optimointi-lisäosan avulla työvuorosuunnittelu sujuu nyt entistä sujuvammin ja työt saadaan jaettua tasaisemmin.