CGI - Uutiset

Aineistot

Artikkelit

Ratkaisu-lehti 1/2018 - Älyä, automatiikkaa ja ennustettavuutta

Tässä lehdessä tutusutmme, miten muutosvalmius on eri toimialoilla kypsynyt kiihtyväksi toiminnan uudistamiseksi esimerkiksi Allerissa, Wärtsilässä, Valmetissa, Mehiläisessä ja VR:ssä. 

Tapahtumat

Digitaalisen HR:n akatemia HR-ammattilaisille

Digitaalisen HR:n Akatemia on CGI:n ilmainen verkkokurssi, joka kokoaa HR-asiantuntijoiden neuvot napakaksi paketiksi. Saat Akatemiasta selkeitä vinkkejä ja ohjeita HR- ja palkkaprosessien digitalisointiin.

Esitteet

Profio360 Yleisesite

Profio360 on kattava kokonaisratkaisu rakentamisen ja valmistavan teollisuuden yrityksille, joilla on projektiohjattu toimintamalli.

White Papers

Digitalisaatio kestävän kehityksen vauhdittajana – Tutkimus suomalaisista organisaatioista

Suomalaisten päättäjien mielestä kustannussäästöt, maine ja lainsäädäntö ovat organisaatioiden tärkeimmät kestävän kehityksen motivaatiotekijät. Yli 90 prosenttia päättäjistä pitää digitalisaatiota avainkeinona kestävän kehityksen edistämisessä. Digitalisaatiolla voi edistää kestävää kehitystä esimerkiksi etätyön, sähköisten prosessien, energiankulutuksen optimoinnin, toimitusketjujen hallinnan ja uusien innovaatioiden kautta.

Videot

Water hackatonissa ratkottiin vesistöjen haasteita paikkatiedon avulla

Kutsuimme joukon innokkaita opiskelijoita Aalto-yliopiston, Suomen ympäristökeskuksen ja CGI:n järjestämään Water hackathoniin tammikuun lopulla. Yhdessä CGI:n paikkatietoasiantuntijoiden kanssa opiskelijat kehittivät Suomen vesivarantoihin liittyviä ratkaisuja. Tutustu myös https://www.cgi.fi/blogi/yhteenveto-water-hackathonista