CGI - Uutiset

Aineistot

Uutiset

CGI toimittaa uudelle, Suomen neljänneksi suurimmalle energiapalveluyhtiölle asiakastietojärjestelmän

IT-palveluyhtiö CGI ja Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon harppaava Savon Voiman, Jyväskylän Energian, Kuopion Energian ja Lappeenrannan Energian perustama uusi yhtiö ovat allekirjoittaneet sopimuksen ratkaisusta, joka mahdollistaa uudelle energiapalveluyhtiölle valtakunnallisen sähkönmyynnin.

Tapahtumat

Palvelukeittiömallin webinaari

Suositut Aromi-webinaarit saavat jatkoa Aromi14:n palvelukeittiömallia esittelevästä webinaarista. Osallistu maksuttomaan webinaariin omalta tietokoneeltasi 19.9.2018 klo 13-14

Esitteet

Profio360 Yleisesite

Profio360 on kattava kokonaisratkaisu rakentamisen ja valmistavan teollisuuden yrityksille, joilla on projektiohjattu toimintamalli.

White Papers

Digitalisaatio kestävän kehityksen vauhdittajana – Tutkimus suomalaisista organisaatioista

Suomalaisten päättäjien mielestä kustannussäästöt, maine ja lainsäädäntö ovat organisaatioiden tärkeimmät kestävän kehityksen motivaatiotekijät. Yli 90 prosenttia päättäjistä pitää digitalisaatiota avainkeinona kestävän kehityksen edistämisessä. Digitalisaatiolla voi edistää kestävää kehitystä esimerkiksi etätyön, sähköisten prosessien, energiankulutuksen optimoinnin, toimitusketjujen hallinnan ja uusien innovaatioiden kautta.

Videot

CGI helped Posti to automate processes to focus on improving customer experience

Finnish postal service, Posti, deployed robotic automation to their online service with help from CGI. The solution frees up employees time for more critical tasks and improves customer experience.