CGI - Uutiset

Aineistot

Artikkelit

Ratkaisu-lehti 1/2018 - Älyä, automatiikkaa ja ennustettavuutta

Tässä lehdessä tutusutmme, miten muutosvalmius on eri toimialoilla kypsynyt kiihtyväksi toiminnan uudistamiseksi esimerkiksi Allerissa, Wärtsilässä, Valmetissa, Mehiläisessä ja VR:ssä. 

Tapahtumat

Tule valmistautumaan kansallisen tulorekisterin käyttöönottoon kanssamme!

Kansallinen tulorekisteri eli katre on suurin muutos palkkahallinnossa vuosiin. Siirtyminen katreen koittaa ensi vuonna, eikä näin suuri muutos tapahdu hetkessä. Kesäkuussa tutustumme ja valmistaudumme yhdessä tulorekisterin tuomiin muutoksiin. Tilaisuus on tarkoitettu CGI HR -palkkojen pa18.1 ja fe18.1 asiakkaille.

Esitteet

Profio360 Yleisesite

Profio360 on kattava kokonaisratkaisu rakentamisen ja valmistavan teollisuuden yrityksille, joilla on projektiohjattu toimintamalli.

White Papers

Digitalisaatio kestävän kehityksen vauhdittajana – Tutkimus suomalaisista organisaatioista

Suomalaisten päättäjien mielestä kustannussäästöt, maine ja lainsäädäntö ovat organisaatioiden tärkeimmät kestävän kehityksen motivaatiotekijät. Yli 90 prosenttia päättäjistä pitää digitalisaatiota avainkeinona kestävän kehityksen edistämisessä. Digitalisaatiolla voi edistää kestävää kehitystä esimerkiksi etätyön, sähköisten prosessien, energiankulutuksen optimoinnin, toimitusketjujen hallinnan ja uusien innovaatioiden kautta.

Videot

#uusibisnes - Jakso 1: Tekoäly

Mitä tekoäly oikeastaan on? Millaista hyötyä tekoälystä on liiketoiminnalle? Entä millaisia mahdollisuuksia tulevaisuudessa on tyrkyllä? Muun muassa tällaisia topiikkeja tarjolla ihka ensimmäisessä #uusibisnes-jaksossa, kun Tumppi vaihtaa ajatuksia Samu Paajasen kanssa. Samu vetää CGI:llä Data Science -huipputiimiä.