CGI - Uutiset

Aineistot

Uutiset

Suomen valmistava teollisuus loikkaa digiaikaan D.Day-tapahtumassa 14.3.

Reboot Finland D.Day for Manufacturing Industry -tapahtuma pureutuu lisäarvon luomisen haasteisiin modernissa valmistavassa teollisuudessa sekä innovaatioiden kiihdyttämiseen digitaalisuuden ja ekosysteemien avulla. Tilaisuus järjestetään Nokia Executive Experience Centerissä Espoossa.

Artikkelit

CGI on SAP-asiantuntijan näköalapaikka

IT-alan murros vaatii tutuilta teknologioilta muutosta ja myös SAP on tuotteidensa ja teknologiansa osalta ehkä historiansa suurimman murroksen keskellä. Lue Tomi Karjaluodon haastattelu.

Tapahtumat

Agile-aamiaistilaisuus

Tilaisuudessa pureudutaan liiketoiminnan ketteröittämiseen

Kuulet tilaisuudessa ketterien menetelmien käyttöönottosta liiketoiminnan kehittämisessä myös asiakasnäkökulmasta.

Esitteet

Rondo Mukana

Rondo Mukana kulkee mobiilina matkassasi aina. Se mahdollistaa dokumenttien asiatarkastuksen ja hyväksymisen ajasta ja paikasta riippumatta. Myös dokumenttien haku ja katselu onnistuu näppärästi Rondo Arkistosta.

White Papers

Digitalisaatio kestävän kehityksen vauhdittajana – Tutkimus suomalaisista organisaatioista

Suomalaisten päättäjien mielestä kustannussäästöt, maine ja lainsäädäntö ovat organisaatioiden tärkeimmät kestävän kehityksen motivaatiotekijät. Yli 90 prosenttia päättäjistä pitää digitalisaatiota avainkeinona kestävän kehityksen edistämisessä. Digitalisaatiolla voi edistää kestävää kehitystä esimerkiksi etätyön, sähköisten prosessien, energiankulutuksen optimoinnin, toimitusketjujen hallinnan ja uusien innovaatioiden kautta.

Videot

Parempaa tuottavuutta valtionhallinnon yhtenäisillä talous- ja henkilöstöhallinnon prosesseilla

Kieku-hankkeen tavoitteena oli korvata yli 100 valtionhallinnon käytössä ollutta virastokohtaista talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmää, löytää yhtenäiset toimintatavat sekä parantaa tuottavuutta. Kieku-ratkaisu perustuu SAP-teknologiaan ja CGI:n palkanlaskennan ja ajanhallinnan komponentteihin. Kokoluokaltaan yksi suurimmista SAP-hankkeista Euroopassa on valmistunut, ja järjestelmävastuu on siirtynyt Palkeille, joka kehittää järjestelmää edelleen CGI:n kanssa.