CGI - Uutiset

Aineistot

Uutiset

HAMKin opiskelijat kesyttivät robotin hololaseilla CGI:n tuella

Ryhmä Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijoita tutki robottien ohjaamista ja hallintaa hyödyntämällä uutta lisätyn todellisuuden teknologiaa. Hyödynnetyt teknologiat ja opastuksen opiskelijoille tarjosi IT-palveluyritys CGI.

Artikkelit

Positiivinen ote digitaalisuuteen - Case Olvi

Iisalmelainen juomavalmistaja Olvi etenee digitalisaation tiellä. Uusi B2B-verkkokauppa ja SalesApp tehostavat myyntiä ja datan hyödyntämistä.

Tapahtumat

CGI:n Microsoft Dynamics -päivä

Päivä tarjoaa noin 15 mielenkiintoista asiantuntija- ja asiakaspuheenvuoroa sekä tapahtumatorin täynnä nähtävää ja koettavaa. Tule hakemaan uusimmat ideat oman yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen!

Esitteet

CGI eSign

CGI eSign on ratkaisu, jolla allekirjoitat sopimukset, pöytäkirjat, hakemukset ja muut asiakirjat sähköisesti. Allekirjoittaminen on ketterää ja virheetöntä, työvaiheet tehostuvat ja manuaalinen työ vähenee. Säästät työaikaa jopa 90 % perinteiseen tapaan verrattuna.

White Papers

Digitalisaatio kestävän kehityksen vauhdittajana – Tutkimus suomalaisista organisaatioista

Suomalaisten päättäjien mielestä kustannussäästöt, maine ja lainsäädäntö ovat organisaatioiden tärkeimmät kestävän kehityksen motivaatiotekijät. Yli 90 prosenttia päättäjistä pitää digitalisaatiota avainkeinona kestävän kehityksen edistämisessä. Digitalisaatiolla voi edistää kestävää kehitystä esimerkiksi etätyön, sähköisten prosessien, energiankulutuksen optimoinnin, toimitusketjujen hallinnan ja uusien innovaatioiden kautta.

Videot

Vantaan kaupunki sujuvoitti käyttäjien digiarkea

CGI toimitti Vantaan kaupungille ITSM-toiminnanohjausjärjestelmän päälle räätälöidyn MyIT-portaalin. Toteutuksessa hyödynnettiin ketteriä menetelmiä mahdollistaen nopeat tuotokset, ilman virheitä. ISMO:ksi nimetty portaali tarjoaa käyttäjille helpon tavan hoitaa IT-palveluihin liittyviä tarpeita ja seurata niiden etenemistä.