CGI - Uutiset

Aineistot

Uutiset

ESA Business Incubation Centre -yrityshautomo avautuu Suomeen – CGI mukana jalostamassa ideoista avaruusliiketoimintaa

Euroopan avaruusjärjestö ESA julkisti avaavansa Incubation Centre -yrityshautomon Suomeen Slush tapahtumassa. CGI on mukana jalostamassa avaruusalaan liittyviä liiketoimintaideoita ja kehittämässä startup-yritysten liiketoimintaa Technical and Business Development -yhteistyökumppanina.

Artikkelit

Metsähallituksen väki seuraa palkkatietojaan CGI:n Palkat Mukana -mobiilisovelluksella

Ensin palkkalaskelmat siirtyivät selaimelle, sitten kännykän ruudulle. "Kaikki meni niin kuin Strömsössä", palvelupäällikkö Kerstin Ahmarova Metsähallituksen Palvelukeskuksesta sanoo.

Tapahtumat

Esitteet

Profio360 Yleisesite

Profio360 on kattava kokonaisratkaisu rakentamisen ja valmistavan teollisuuden yrityksille, joilla on projektiohjattu toimintamalli.

White Papers

Digitalisaatio kestävän kehityksen vauhdittajana – Tutkimus suomalaisista organisaatioista

Suomalaisten päättäjien mielestä kustannussäästöt, maine ja lainsäädäntö ovat organisaatioiden tärkeimmät kestävän kehityksen motivaatiotekijät. Yli 90 prosenttia päättäjistä pitää digitalisaatiota avainkeinona kestävän kehityksen edistämisessä. Digitalisaatiolla voi edistää kestävää kehitystä esimerkiksi etätyön, sähköisten prosessien, energiankulutuksen optimoinnin, toimitusketjujen hallinnan ja uusien innovaatioiden kautta.

Videot

Miten rakennetaan tulevaisuuden kuntaa?

Tulevaisuuden menestyvä kunta on palveluiden alusta ja mahdollistaja. Pauli Päivärinta kertoo, miten kunta menestyy asiakaskokemukseen panostamalla ja digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntämällä.