CGI - Uutiset

Aineistot

Artikkelit

CGI Suomelle uusi toimitusjohtaja

CGI Suomen toimitusjohtajana aloittavalla Leena-Mari Lähteenmaalla on laaja kokemus IT-alasta Suomessa ja kansainvälisesti. Viime vuodet hän on johtanut CGI:n pohjoismaisia ulkoistus- ja infrapalveluja.

Tapahtumat

Osallistu Aromi14:n hankintawebinaariin

Suositut Aromi-webinaarit saavat jatkoa Aromi14:n hankintaosion ominaisuuksia esittelevästä hankintawebinaarista. Osallistu maksuttomaan webinaariin omalta tietokoneeltasi 6.6.2018 klo 14-15

Esitteet

Profio360 Yleisesite

Profio360 on kattava kokonaisratkaisu rakentamisen ja valmistavan teollisuuden yrityksille, joilla on projektiohjattu toimintamalli.

White Papers

Digitalisaatio kestävän kehityksen vauhdittajana – Tutkimus suomalaisista organisaatioista

Suomalaisten päättäjien mielestä kustannussäästöt, maine ja lainsäädäntö ovat organisaatioiden tärkeimmät kestävän kehityksen motivaatiotekijät. Yli 90 prosenttia päättäjistä pitää digitalisaatiota avainkeinona kestävän kehityksen edistämisessä. Digitalisaatiolla voi edistää kestävää kehitystä esimerkiksi etätyön, sähköisten prosessien, energiankulutuksen optimoinnin, toimitusketjujen hallinnan ja uusien innovaatioiden kautta.

Videot

CGI helped Posti to automate processes to focus on improving customer experience

Finnish postal service, Posti, deployed robotic automation to their online service with help from CGI. The solution frees up employees time for more critical tasks and improves customer experience.